Menu

Feesthapjes 'Leef&Eet': Komkommerrolletjes met makreelmousse

Ingrediënten:
Per hapje 2 cm komkommer in de lengte gesneden
150g gerookte makreel
200g cottage cheese
Zwarte peper
Verse dille

Bereiding:
Mix de gerookte makreel samen met de cottage cheese tot die helemaal fijn is tot een lichte mousse. Kruid naar smaak met peper (eventueel wat Himalayazout maar misschien niet nodig omdat de vis gerookt is) zet dit voor minimum 1 uur in de koelkast.

Snij de stukjes komkommer van 2cm volgens het aantal wat je nodig hebt voor je aantal hapjes. Snij de pel van de komkommer en hol de komkommerstukjes aan 1 kant wat uit zodat je die straks kan opvullen. Doe de makreelmousse in een spuitzak en spuit de komkommerstukjes ermee op. Werk af met een takje verse dille.

Het teveel aan makreelmousse kan je gebruiken als beleg.

Terug naar het overzicht